Termeni și condiții de
utilizare

Pagina omnipro.ro este proprietatea

OMNIPRO MENTOR SRL  

CUI 43889870 J40 /4381 /2021

Drumul Gura Siriului 11, București

Folosirea acestei pagini web implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

OMNIPRO MENTOR SRL  isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Puteți citi cea mai recenta versiune accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”.

OMNIPRO MENTOR SRL  garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe situl omnipro.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei OMNIPRO MENTOR SRL  fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre omnipro.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru OMNIPRO MENTOR SRL  sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

Dreptul de autor al OMNIPRO MENTOR SRL  asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului omnipro.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date este proprietatea OMNIPRO MENTOR SRL  si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul OMNIPRO MENTOR SRL  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului omnipro.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

OMNIPRO MENTOR SRL  nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul omnipro.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului omnipro.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare:

Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta termenii GDPR in ceea ce priveste comunicarea.

Politica de confidentialitate

OMNIPRO MENTOR SRL  garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre OMNIPRO MENTOR SRL  pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre OMNIPRO MENTOR SRL  nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va trimite la hello@omnipro.ro
OMNIPRO MENTOR SRL  se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul omnipro.ro sunt transmise pe cale electronica, OMNIPRO MENTOR SRL  nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, OMNIPRO MENTOR SRL  va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre Omnipro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. OMNIPRO MENTOR SRL  nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti fără acord, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

OMNIPRO MENTOR SRL  nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. OMNIPRO MENTOR SRL  nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de site in scopul precizat in prezentul document.
Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre OMNIPRO MENTOR SRL  a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul omnipro.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului omnipro.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe omnipro.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului omnipro.ro clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.